Одржан новогодишњи концерт Арена бенда

Новогодишње одбројавање започели смо концертом Арена бенда, чијом музиком сада већ традиционално пратимо стару и дочекујемо нову годину.
Ове године на концерт смо позвали и другаре из ШОСО „1.новембар“ и пријатеље из удружења особа са инвалидитетом, уз које је журка била још веселија. Уз музику, малишане из школе забављала је покретна играоница Дамбико.
Овом приликом од срца се захваљујемо Арена бенду и Дамбику, и надамо се да ћемо наставити дружење и у новој години.
Док лагано пратимо ову годину, остају нам у сећању сви прелепи догађаји и тренуци које смо заједно провели: излети, шетње, журке, радионице, хуманитарне акције, дружења, нова упознавања…
У новој години исписујемо нове странице уз добро здравље, ведре мисли, мир у души, љубав у срцу и успех у раду. Да још дивних ствари буде пред нама, једнако дивних као оне које остављамо иза нас. Срећна вам предстојећа Нова година!!!

Повезани чланци

Центар за пружање услуга социјалне заштите „Зрачак“ започео је рад са корисницима у септембру 2013. године, као Установа за дневни боравак деце, младих и одраслих са сметњама у развоју. Центар данас пружа четири лиценциране услуге социјалне заштите: Дневни боравак, Лични пратилац детета, Персонална асистенција и Помоћ у кући.