Хуманитарна модна ревија „И ми можемо да помажемо другима“

У сусрет традиционалном обележавању Међународног дана особа са инвалидитетом, дана 01.12. 2023. године одржали смо хуманитарну модну ревију под слоганом ,,И ми можемо да помажемо другима“. Сви наши корисници, уз подршку запослених, показали су се као врсни манекени у моделима нашег познатог бренда P….S…. fashion. Гардероба и аксесоари након ревије су изложени за продају, а сав прикупљен новац прослеђен је нашој маленој суграђанки Нађи Марковић, која болује од ретке и тешке генетске болести.
Сама модна ревија била је величанствена, испуњена најлепшим осећањима, осмесима, непрекидним аплаузом и понеком сузом. Сигурним и одважним корацима и плесом на писти желели смо да поручимо да је живот игра која се плеше и коју увек, упркос свему, треба плесати храбро, с љубављу у срцу и са осмехом на лицу.
Овом приликом желимо посебно да се захвалимо Културном центру Чачак, компанији P…S…. fashion и свима онима који су нам помогли у реализацији овог догађаја који ће се дуго препричавати и памтити.

Повезани чланци

Центар за пружање услуга социјалне заштите „Зрачак“ започео је рад са корисницима у септембру 2013. године, као Установа за дневни боравак деце, младих и одраслих са сметњама у развоју. Центар данас пружа четири лиценциране услуге социјалне заштите: Дневни боравак, Лични пратилац детета, Персонална асистенција и Помоћ у кући.