Наших десет година!

Центар „Зрачак“ је у просторијама Градске библиотеке, кроз свечану академију, обележио десет година постојања и рада. Кроз програм је, поред химне установе, био приказан краткометражни документарни филм о Центру, као и уметнички програм у изведби корисника Центра и сарадника: представа „Mamma mia“ и музичка тачка „Молитва“. Присутнима су се обратили директорка Центра „Зрачак“ Ана Јаковљевић, помоћник градоначелника Чачка Мирослав Петковић, државни секретар Министарства за јавна улагања Републике Србије Немања Трнавац и помоћница министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања др Биљана Зекавица.

Овом приликом представљена је монографија „Наших десет година“ и додељене су захвалнице дугогодишњим пријатељима ове установе.

Повезани чланци

Центар за пружање услуга социјалне заштите „Зрачак“ започео је рад са корисницима у септембру 2013. године, као Установа за дневни боравак деце, младих и одраслих са сметњама у развоју. Центар данас пружа четири лиценциране услуге социјалне заштите: Дневни боравак, Лични пратилац детета, Персонална асистенција и Помоћ у кући.