Донација НЛБ Банке за кориснике Дневног боравка

НЛБ Банка је, у оквиру програма друштвено одговорног пословања, подржала Центар „Зрачак“. У нашем Центру, у оквиру услуге Дневни боравак, целодневно су збринута деца, млади и одрасли са сметњама у развоју. НЛБ Банка је „Зрачку“ донирала кућни биоскоп и слушалице, којима је употпуњена мини биоскопска сала. Ова сала ће корисницима обезбедити услове за квалитетнији боравак и обогатити постојеће активности Дневног боравка.

Директорка експозитуре НЛБ Банке у Чачку, Сузана Петрићевић, поводом ове донације је рекла да је НЛБ Банка изузетно активна у домену друштвене одговорности, те да подржава велики број образовних, медицинских, социјалних установа широм Србије. „Трудимо се да подржимо оне којима је подршка највише потребна. Са „Зрачком“ већ имамо успостављену сарадњу на овом пољу и трудићемо се да им помогнемо и убудуће јер племенити посао који обављају запослени у овој институцији препознајемо као изузетно значајан, не само за саме кориснике већ и за чланове њихових породица. Надамо се да ће ова наша донација значити корисницима и запосленима, као и да ће мотивисати и друге привреднике из нашег окружења да помогну рад ове институције“, додала је Петрићевић.

Повезани чланци

Центар за пружање услуга социјалне заштите „Зрачак“ започео је рад са корисницима у септембру 2013. године, као Установа за дневни боравак деце, младих и одраслих са сметњама у развоју. Центар данас пружа четири лиценциране услуге социјалне заштите: Дневни боравак, Лични пратилац детета, Персонална асистенција и Помоћ у кући.